Apparaten en accessoires
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
1461 kJ /
350 kcal
Vetten
12 g
Vezels
7.6 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Aardbeiendaiquiri
10min
Aardbeienmojito
10min
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Spaghetti met tonijn
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Couscous met lam en groenten
50min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min